Verbinski wellicht de regisseur voor de Gambit film?

Gore Verbinski, de regisseur van de eerste drie Pirates of the Caribbean films, is naar verluidt dichtbij een deal om de Gambit-film van 20th Century Fox te maken. De nieuwe film in het X-Men universum is al een tijdje in development-hell, maar beoogde hoofdrolspeler Channing Tatum ziet het nog steeds zitten.

Onlangs hebben X-Men franchise producer Hutch Parker en Tatum bevestigd dat Gambit nog steeds in de planning zit, hoewel er nog veel onzekerheden zoals cast, script en startdatum zijn. Het binnenhalen van Verbinski zou de film definitief van de grond kunnen krijgen.┬áTatum over de film: “het eerste script hebben we gewoon compleet verbrand. Ik denk dat we geluk hebben gehad; we hebben een aantal tegenvallers gehad en het was allemaal om een ??goede reden. We wilden iets heel anders doen met deze film. We probeerden iets te doen wat dit genre nog niet eerder heeft gezien. We liepen continue tegen problemen op. En toen waren daar Deadpool en Logan en dat opende allerlei deuren. Nu hebben we de kans om echt te doen wat we willen.”

Vorige week circuleerden op het internet al diverse geruchten over de inhoud van de film. Het zou hier gaan om een soort Ocean’s 11 met Gambit. Maar dan verdeeld over twee tijdperken. Nathaniel Essex, bij de fans beter bekend als Mr. Sinister, zou een grote rol gaan spelen, en ook Gambit’s verleden als lid van het Dievengilde komt aan de orde. Het wachten is nu op meer castleden, een echte startdatum en de bevestiging dat Verbinski het echt gaat doen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*