Danny Boyle de nieuwe Bond regisseur?

Mandatory Credit: Photo by Vianney Le Caer/REX/Shutterstock (9122728d) Danny Boyle 'Battle of the Sexes' premiere, BFI London Film Festival, UK - 07 Oct 2017

Danny Boyle heeft bevestigd dat hij bezig is met een script voor de volgende James Bond-film samen met zijn vaste partner in crime John Hodge. Dat suggereert dat Boyle de 25ste aflevering in de franchise regisseert, wellicht de laatste met Daniel Craig in de titelrol.

Geheimzinnigheid
Tijdens de New Yorkse première van zijn nieuwe tv-show, Trust, zei Boyle: “We werken momenteel aan een script, we zullen zien wat er gebeurt. Maar het is een geweldig idee, dus hopelijk zal het werken. Ik zou je graag meer willen vertellen … maar ik ga het niet doen.” Boyle zei verder dat hij op het punt stond een komedie te maken die geschreven was door Richard Curtis. “We hopen dat we over zes of zeven weken beginnen. Dan zou Bond daarna opgenomen kunnen worden. Maar we werken momenteel aan beide”.

Boyle en Hodge
Boyle en Hodge hebben eerder al samengewerkt met films als Shallow Grave, Trainspotting, A Life Less Ordinary, The Beach, Trance en T2 Trainspotting. Geruchten circuleren al maanden dat Boyle aan de top staat van een verlanglijstje van regisseurs, samengesteld door de Bond-producenten Barbara Broccoli en Michael G Wilson. De film Slumdog Millionaire 2008 van Boyle was de meest succesvolle Britse film van het decennium, won acht Oscars. Zijn korte filmp voor openingsceremonie van de London Olympics 2012, waarin Craig’s 007 de Queen ontmoette, bleek erg populair.

Craig
Craig is overeengekomen om de rol van James Bond nog één keer te spelen, ondanks het feit dat hij na de vorige film zei dat hij liever zijn polsen doorsneed dan nog een keer James Bond te zijn. De acteur zei later dat hij uitgeput was toen hij de opmerkingen maakte. Maar hij heeft bevestigd dat de volgende Bond-film, die eind 2019 uitkomt, zijn laatste zal zijn.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*