Opnames Black Panther: Wakanda Forever onderweg

Het was al een tijdje duidelijk dat Ryan Coogler’s langverwachte Black Panther-vervolg, met al bijtitel Wakanda Forever, door zou gaan. Tijdens een Black Widow première-bijeenkomst vertelde Marvel-baas Kevin Feige dat Coogler en de castl zijn begonnen met filmen in Atlanta.

“Niemand wil iets zeggen wat er zal gebeuren met de mantel van het titelpersonage.”

Marvel heeft nog weinig prijgegeven, maar Danai Gurira, Letitia Wright, Daniel Kaluuya, Winston Duke, Lupita Nyong’o, Florence Kasumba en Angela Bassett zullen allemaal naar verwachting terugkeren. Grote afwezige is natuurlijk de overleden hoofdrolspeler Chadwick Boseman als T’Challa. “Het is duidelijk heel emotioneel zonder Chad“, zei Feige dinsdagavond. “Maar iedereen is ook erg enthousiast om de wereld van Wakanda terug te brengen naar het publiek en terug naar de fans. We gaan het doen op een manier waar Chad trots op zou zijn.

Niemand wil iets zeggen wat er zal gebeuren met de mantel van het titelpersonage, en aan wie men het zou kunnen doorgeven (of dat de hoofdrol alsnog opnieuw gecast gaat worden), maar gezien zijn liefde voor de wereld van Wakanda is het vertrouwen groot dat Coogler een manier zal vinden om te zorgen dat het werkt. Black Panther: Wakanda Forever staat momenteel gepland voor 8 juli volgend jaar.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*