How I met Your Mother spin-off poging twee

Na de controversiële finale van de TV-hit How I Met Your Mother leek de koek even op. Makers Carter Bays en Craig Thomas probeerden wel een spin-off van de grond te krijgen, maar het hart leek er deze keer niet in te zitten. CBS besloot niets met de pilot te doen, en het project stierf een stille dood. Zelfs op internet maakten maar weinig mensen zich er echt druk om.

Twee jaar later lijkt de tijd echter rijp om het nog eens te proberen. De vorige poging heette How I Met Your Dad, maar nu gaat men voor de naam How I Met Your Father. Bays en Thomas zitten dit keer in de productiestoel en laten het schrijfwerk over aan Issac Aptaker en Elizabeth Berger. Wanneer de serie uitkomt is vooralsnog onduidelijk. Wel duidelijk is dat de serie de format van HIMYM blijft volgen, maar nu vanuit een vrouwelijk standpunt. De cast van de originele serie zal geen rol vervullen, of het moet om gastoptredens gaan.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*