Top en Flop 2008

Deze lijstjes geven weer wat ik de leukere en mindere films van 2008 vond. Het gaat niet om kwaliteit, maar meer om van welke films ik gewoon echt genoten heb (of juist niet). In film kan nog zo Oscar-waardig zijn, soms is een vette lach voor mij minstens net zo belangrijk. Als je denkt, er ontbreken wat films op de lijst, het is een overzicht gemaakt uit films die ik in 2008 in de bioscoop zag. En soms mis ik er wel eens eentje (Into the wild bijvoorbeeld, foei!). In de lijst van slechtste films dus ook geen Meet the Spartans of Disaster Movie, na Superhero Movie geloofde ik dat wel.

Top
1) In Bruges
2) The Dark Knight
3) 3:10 to Yuma
4) El Orfananto
5) Juno
6) Tropic Thunder
7) Before the Devil Knows Youre Dead
8) No Country for Old Men
9) Wall-E
10) Forgetting Sarah Marshall

Flop
1) Superhero Movie
2) Untraceable
3) Over Her Dead Body
4) The Ruins
5) Babylon A.D
6) The Accidental Husband
7) 27 Dresses
8) Mr. Woodcock
9) 10.000 B.C.
10) National Treasure 2: Book of Secrets

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*