Nieuw seizoen Charmed in de maak

Zijn de jaren ’90 terug, of is men gewoon door nieuwe ideeën heen? In elk geval is de Amerikaanse omroep The CW van plan een nieuw seizoen van de voormalige hitserie Charmed te maken. De originele seizoenen waren van 1998 tot 2006 op televisie te zien. Charmed kreeg als eretitel “de langstlopende serie met alleen vrouwen in de hoofdrol”.

Oude wijn in nieuwe zakken
Charmed draaide om drie zussen die ontdekken heksen te zijn en hun gaven gebruiken om het kwaad te bestrijden. Charmed is de volgende in een flinke lijst van oude series die een al dan niet tijdelijke doorstart maken. Zo hadden we de laatste tijd al Fuller House, Gilmore Girls en de nieuwe geruchten rond een Will en Grace serie. Over een nieuw seizoen Charmed is nog weinig bekend, behalve dat het zou afspelen in de jaren ’70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*