5 films die je deze zomer niet wil missen

Ook dit kwartaal komen we weer met een overzichtje van films die je ondanks het mooie weer wellicht naar de bioscoop zullen lokken. Staat een film waar jij enorm naar uitkijkt er niet tussen? Hebben we een film juist onterecht in het zonnetje gezet? Laat jouw mening hieronder weten!

The Place (12 juli)
Dag in dag uit zit dezelfde mysterieuze man aan hetzelfde tafeltje in dezelfde bar, waar hij de grootste wensen van zijn tafelgenoten aanhoort. Wanneer zij opdrachten voor hem uitvoeren, zal hij deze wensen vervullen. Hoe ver durven ze te gaan om hun doelen te bereiken? Deze film kwam in 2017 uit en bereikt nu pas onze bioscopen. Een reden temeer om er eens even voor te gaan zitten.

Skyscraper (12 juli)
Dwayne “The Rock” Johnson is meestal een sympathieke en welkome verschijning, zelfs als de film maar zo-zo is (zoals met Rampage). Will Ford (Johnson) is een voormalige leider van een FBI gijzelaarsreddingsteam en tevens oorlogsveteraan, die zich nu bezighoudt met het beveiligen van wolkenkrabbers. Leuk om ook Neve Campbell (Scream, Wild Things) weer eens op het witte doek te zien.

Christopher Robin (2 augustus)
Disney’s live-actionavontuur Janneman Robinson & Poeh vertelt het verhaal van Janneman Robinson, het jongetje dat vroeger talloze avonturen beleefde met Winnie de Poeh in het Honderd Bunderbos en nu is opgegroeid tot een volwassen man die de weg is kwijtgeraakt. Het klinkt allemaal wellicht een beetje voorspelbaar, maar meestal weet Disney me met dit soort projecten (Saving Mr. Banks) me wel te pakken.

Mission: Impossible – Fallout (2 augustus)
Ethan Hunt (Tom Cruise) en zijn IMF team (Alec Baldwin, Simon Pegg, Ving Rhames) bevinden zich samen met enkele bekende gezichten (Rebecca Ferguson, Michelle Monaghan) in een race tegen de klok nadat een missie verkeerd afloopt. Mission: Impossible staat altijd wel garant voor prima popcornvermaak, waarom zou dat deze keer anders zijn? Tevens een rol voor Supermans weg gefotoshopte snor.

The Happytime Muders (23 augustus)
Een ietwat absurd project van Brian Henson waar ik enorm naar uitkijk. In de onderwereld van Los Angeles leven puppets als tweederangsburgers samen met mensen. Deze parodie op het buddy-cop genre heeft een prima komische cast: Melissa McCarthy, Elizabeth Banks en Joe McHale zullen ons gaan verrassen in deze Muppets gone very bad film.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*