De Joker krijgt zijn eigen film in 2019

We horen al een tijdje dat er een origin-story over The Joker op de planning staat, en dan van de hand van Todd Phillips. De hoofdrolspeler zal niet Jared Leto zijn, maar Joaquin Phoenix. Inmiddels zijn de titel en release datum ook bekend: oktober 2019 en, eenvoudigweg, Joker.

Nu Comic-Con in volle gang is komt er ook steeds meer informatie over dit project vrij. Er zou ook een Joker film rond Jared Leto in de maak zijn. Fans van de “Clown Prince of Crime” kunnen dus hun lol op. Twee Joker projecten tonen ook aan hoe rommelig het momenteel is rond het DC Universum. Deze film staat buiten de DCU continuïteit en heeft zijn eigen insteek, realistischer en aardser. Phillips beschreef het zelf als “een verkenning van een man die door de samenleving wordt genegeerd, niet alleen een grondige karakterstudie, maar ook een maatschappijkritische ondertoon”.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*