Het leukste filmfestival van Nederland

Ik heb altijd een plekje in mijn hart voor Vlissingen, en dat komt door het Film by the Sea festival. Ik ben er vier jaar geweest, en elk jaar dompelde ik mezelf weer een paar dagen onder in leuke evenementen, verrassende films en de gezelligheid van een klein festival in één van de mooiste bioscopen van het land. Voor mensen die het festival nog niet kennen daarom nog even wat extra informatie. Pak de trein of auto, en ga naar dat festival!

Voor ieder wat wils
Film by the Sea is hét festival voor film en literatuur en al sinds 1999 een begrip in Zeeland en ver daarbuiten. Inmiddels kom er jaarlijks ruim 46.000 bezoekers naar de havenstad Vlissingen om zich tien dagen lang onder te dompelen in het beste wat film en boek te bieden hebben. Zo worden er bekende en minder bekende films en documentaires getoond, competities gehouden, lezingen, colleges en concerten gegeven en de gezelligste feestjes gebouwd. Ook vele acteurs, schrijvers en regisseurs van vakveteranen tot jonge talenten laten graag hun gezicht zien bij het festival. De unieke locatie aan zee en het bomvolle, steeds verrassende programma maken Film by the Sea van Openingsgala tot Slotfeest ieder jaar weer een feest. Dit jaar is de 20e editie van Film by the Sea wat plaats vind van 7 tot en met 16 september.

Kijk voor het programma en het bestellen van tickets op: https://www.filmbythesea.nl/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*