Doet Lady Gaga een Dotan trucje?

De laatste weken zijn er een flink aantal negatieve Venom tweets opgedoken die suggereren dat je beter naar Lady Gaga’s A Star is Born kan gaan. De tweets vallen op omdat ze allemaal redelijk op elkaar lijken en allemaal uit dezelfde hoek zouden komen: Lady Gaga fans en bots. Marvel heeft inmiddels via twitter geprobeerd de fans voor deze fake-tweets te waarschuwen.

Het embargo voor Venom, de nieuwe sony/marvel productie met in de hoofdrol Tom Hardy, werd woensdagochtend opgeheven. De overweldigend negatieve kritische reactie op twitter en de ook matige recensies van de recensenten zullen de distributeurs Sony waarschijnlijk niet plezieren.  Lady Gaga-fans die Venom zien als concurrentie van haar film, A Star Is Born, doen gretig een duit in het zakje. Sinds dinsdag vallen een flink aantal vergelijkbare tweets op.

De aanvallen op de toch al geplaagde Venom film worden meestal gecombineerd met het schaamteloos pluggen van A Star is Born. Een voorbeeld: “Just got out of a #Venom? ?preview. Thankfully it was free. Worst two hours of my life. I will be taking my wife to see Lady GaGa’s new movie #AStarIsBorn with Bradley Cooper on Friday. Their song Shallow is great.”

Nog een voorbeeld: “Just got back from seeing #Venom in theatre. So disappointed. Lots of democrat nonsense, pushing LGBT agenda down throat too. Disgusted. I can’t believe I am saying this but I might have to take the kids to see #AStarIsBorn tomorrow to make up for the terrible night. Very sad.”

Hoewel we zelf ook niet al te positief zijn over de Venom film vinden is het toch wel treurig dat mensen dit soort trucs gebruiken om een film te promoten en kennelijk niet gewoon vertrouwen hebben in eigen kwaliteit en het beoogde publiek. Of lady Gaga zelf betrokken is bij het plaatsen van de tweets is vooralsnog onduidelijk.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*