Saw reboot met… Chris Rock?

Als je aan Chris Rock denkt, denk je niet aan horror. Je denkt wellicht aan zijn rol in Dogma, of de zebra uit Madagaskar, en zijn Stand Up Comedy. Je probeert al zijn Adam Sandler films vooral te vergeten. Maar het molesteren van lichamen en dodelijke vallen met veel bloed? Niet echt. Maar wellicht gaat dat veranderen. Want Chris plant een nieuwe serie Saw films, met een 2020 release als doel.

“Ik ben een fan geweest van ‘Saw’ sinds de eerste film in 2004”, zei Rock over de horrorserie die is ontstaan ??door James Wan. “Ik ben enthousiast over de mogelijkheid om iets echt intens en verknipt nieuws te doen.” Joe Drake, voorzitter van filmmaatschappij Lionsgate, klinkt bijzonder enthousiast over de richting die Rock in gedachten heeft. “Toen Chris Rock naar ons toekwam en zijn fantastische visie voor deze films uit de doeken deed waren we direct all-in” zei hij. “Chris bedacht dit idee en heeft oprecht respect en passie voor de nalatenschap van deze klassieke horrorfranchise.” Rock’s Saw-film zal vermoedelijk worden geregisseerd door Darren Lynn Bousman, de regisseur van Saw 2, 3 en 4.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*