Ryan Gosling is Ken in de nieuwe Barbie film

Een verfilming van Barbie, werkt dat? In april kregen we voor het eerst te zien hoe Margot Robbie een live-action versie van de iconische pop Barbie gaat spelen in de nieuwe film. Nu krijgen we via het twitterkanaal van Warner Bros. een voorproefje van Ryan Gosling als… Ken. En het zijn looks waarvoor niet per se kinderen alleen naar de bios gaan komen.

Met een six-pack die we niet terug zagen op de plastic speelgoedvariant, maar wel met blonde lokken geeft Gosling gestalte aan de love-interest van Barbie. Verder is het verhaal achter de film, geregisseerd door Greta Gerwig, op basis van een script dat ze met Noah Baumbach schreef, nog steeds in nevelen gehuld. De cast bestaat uit America Ferrera, Simu Liu, Kate McKinnon, Alexandra Shipp, Emma Mackey, Kingsley Ben-Adir, Issa Rae, Michael Cera en meer, en hoewel nog niet officieel bevestigd is, lijkt het erop dat verschillende versies van Ken en Barbie verschijnen in de film, gespeeld door verschillende mensen.

Ik had het niet verwacht ooit nog eens te zeggen, maar stiekem ben ik wel benieuwd naar het eindproduct van deze film. Puur omdat het idee erachter zo maf is, en er grote namen betrokken zijn. De release datum is 21 juni 2023.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*